Hallo,

Leuk dat je hier bent! Ik ben Yvonne. Begin 30, PhD student, sportief, doe een poging tot muzikaliteit en gezond leven en blog over de dingen die me bezig houden. Wees welkom en voel je vrij om te reageren.

Millennials

Donderdag hoorde ik een collega en vriendin aan. Het was even een beetje veel allemaal. De oorzaak was simpel: te veel dingen willen, het allemaal beter dan goed willen doen en er nog leuk bij blijven ook. Helemaal van deze tijd. Ze worstelt daar vaker mee en ik hoorde mezelf dan ook niet voor de eerste keer vragen van wie dat dan moest en waarom perse vandaag. Beste goede vragen, al zeg ik het zelf.

Maar ja, dat is dus vrij makkelijk; goed advies geven. Maar vrijdag zat ik zelf even met mijn handen voor mijn gezicht. Oorzaak: zie boven. Luisteren naar je eigen advies is lastig. Laat staan het ook opvolgen.

Ik haalde mijn eigen woorden van de dag ervoor even terug. Haalde even diep adem. Schreef een planning en concludeerde dat het echt niet sneller kon. En luchtte mijn hart even bij dezelfde collega. Samen stressen is tenslotte leuker dan alleen.Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Instagram
Follow
Mailinglist
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl