Hallo,

Leuk dat je hier bent! Ik ben Yvonne. Begin 30, PhD student, sportief, doe een poging tot muzikaliteit en gezond leven en blog over de dingen die me bezig houden. Wees welkom en voel je vrij om te reageren.

Kamperen, kanoën en klontjes

Er schijnen veel relaties te ontstaan in het voorjaar. Iets met de zon die gaat schijnen en algehele vrolijkheid. En kledingstukken van minder stof, dat zou er ook wel eens aan bij kunnen dragen. Nieuwe liefde is natuurlijk altijd leuk en dus ook in het voorjaar, maar dan kan het zomaar zijn dat je allebei al een vakantie gepland hebt. Gevolg: elkaar een tijd moeten missen, maar ook een goede reden hebben voor een weekendje weg.

De keuze voor de bestemming viel op de Biesbosch, want: we wilden de natuur in, we waren er allebei nog nooit geweest en kanoën is leuk. De uren peddelen naar een camping waar je alleen over het water kan komen, zorgde direct voor een vakantiegevoel dat ook de rest van het weekend bleef hangen. We peddelden flink wat kilometers weg, picknickten, barbecueden en luierden in het gras. Bovendien werd er hard bijgebruind (of verbrand), want het weer was perfect. Dat vonden meer mensen, dus op de bredere stukken werd de rust zo af en toe verstoord, maar op de smallere watertjes was het heerlijk stil en kwam er alleen af en toe een klontje kano’s of bootjes voorbij.

Moe maar voldaan kwamen we thuis. Het tentje stond vlot en we peddelden redelijk rechtdoor in onze Canadese kano. Met vlag en wimpel geslaagd dus. En aangezien wij bedachten geen reden nodig te hebben voor een weekendje weg, staat de volgende al in de agenda. Waar zullen we eens heen?

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Instagram
Follow
Mailinglist
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl