Hallo,

Leuk dat je hier bent! Ik ben Yvonne. Begin 30, PhD student, sportief, doe een poging tot muzikaliteit en gezond leven en blog over de dingen die me bezig houden. Wees welkom en voel je vrij om te reageren.

Surfen op het puntje van Europa

Na een dagje in Lagos, ging ik door naar Portimão om Francesca op te zoeken. Na een dag vol gezelligheid, ging ik maandag in mijn eentje nogmaals lans de kust hiken. Meer kliffen en stranden die recht van de ansichtkaarten lijken te komen en de eerste duik in de zee.

Aangezien het strandleven me wel beviel, ging ik dinsdag wel weer op pad, maar bleef ik dichtbij. De afgelopen drie dagen was ik in Sagres om te duiken, het puntje van Europa te zien (Cabo de São Vicente) en twee dagen te surfen. Dat laatste was een ware test voor mijn schouder, aangezien het peddelen in het grensgebied van mijn bereik ligt en het wel heel veel push ups zijn, maar het ging, was leuk en ik leerde veel.

Hoewel het surfen nu toch wel echt klaar is wat betreft mijn schouder en er verder niet veel te beleven is, vind ik het jammer om weg te gaan. De sfeer hier is heerlijk relaxt en dat ga ik inwisselen voor het meer hectische Lissabon. Ik ga langzaam aan richting de volgende afspraak met Bruna.Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Instagram
Follow
Mailinglist
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl