Hallo,

Leuk dat je hier bent! Ik ben Yvonne. Begin 30, PhD student, sportief, doe een poging tot muzikaliteit en gezond leven en blog over de dingen die me bezig houden. Wees welkom en voel je vrij om te reageren.

Op de terugweg

Met pijn in mijn hart verliet ik Sagres en ging ik terug naar Lissabon. Aangezien ik nog maar een klein stukje (alleen Belém) daarvan bij daglicht had gezien was er nog genoeg te ontdekken. Dat deed ik door een middag te dwalen in Alfalma. Met vermoeide voeten schoof ik lui aan bij het diner van het hostel om vervolgens heerlijk in te storten.

Vandaag ging ik terug naar Sintra. Tijdens de road trip had ik een leuke dag daar en zag ik terwijl we wegreden dat ik nog niet uitgekeken was. Vorige keer bezochten we Palacio da Pena en het Castelo dos Mouros, nu bekeek ik Quinta da Regaleira en slenterde door de bijbehorende tuin. Voordat ik de trein terug pakte belandde ik op een rommelmarktje ver verwijderd van het enorm toeristische deel van het dorp, waar ik mijn hart ophaalde aan allerlei vintage spullen die ik niet nodig heb en niet mee naar huis zou kunnen nemen en dus braaf liet liggen. Met een klein cadeautje voor mezelf en een grote glimlach pakte ik de trein terug.

Vanuit Lissabon ging ik vrijwel direct door naar Aveiro. Het plan was om samen met Bruna vanaf hier een dag te gaan hiken in Serra da Estrela, maar of dat doorgaat is nog even onzeker..Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Instagram
Follow
Mailinglist
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl