Hallo,

Leuk dat je hier bent! Ik ben Yvonne. Begin 30, PhD student, sportief, doe een poging tot muzikaliteit en gezond leven en blog over de dingen die me bezig houden. Wees welkom en voel je vrij om te reageren.

Het binnenland in

Het plan ging door en dus zag ik wat meer van het binnenland van Portugal. Google leidde ons via een onverhard weggetje waarop op 4WD niet had misstaan naar het begin van de uitgezochte wandelroute in Serra da Estrela. Terwijl Bruna druk bezig was om haar auto veel te houden, genoot ik stiekem vast van het mooie uitzicht. Onze wandelroute bleek, tegenstrijdig genoeg, grotendeels over een asfaltweg te lopen. Jammer natuurlijk, maar aangezien er zo goed als geen verkeer was en het uitzicht prachtig bleef, was het best prima. Vijftien kilometer langs groene heuvels met gele bloemetjes en her en der een boerderij. Met vermoeide voeten en uitgeputte honden besloten we de terugweg via asfaltwegen te doen, wat ons door wat piepkleine, ouderwetse dorpjes leidde en ons een stuk sneller thuis bracht. 

Wat ik vandaag zou gaan doen was lang een dilemma. Het werd uiteindelijk een dagje Coimbra. Ik wandelde door het centrum, bezocht de 726 jaar oude universiteit met indrukwekkende bibliotheek en had zo een prima laatste dag.

Morgen is het tijd om naar huis te gaan. Het was uitdagend, ontspannend, geestig, mooi en leuk. Vakanties zijn altijd te kort en ik zou me hier nog zeker langer kunnen vermaken, maar ik heb ook genoeg reden om uit te kijken naar de thuiskomst. Met een glimlach op naar huis dus, wetende dat ik altijd terug kan om het land verder te ontdekken. Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Instagram
Follow
Mailinglist
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl