Hallo,

Leuk dat je hier bent! Ik ben Yvonne. Begin 30, PhD student, sportief, doe een poging tot muzikaliteit en gezond leven en blog over de dingen die me bezig houden. Wees welkom en voel je vrij om te reageren.

Ah toe, nog één uurtje..?!

Ik heb de laatste tijd zo af en toe het gevoel dat ik mezelf een beetje opnieuw aan het uitvinden ben. Wat ik belangrijk vind is de afgelopen jaren veranderd of duidelijker geworden en momenteel heb ik alle ruimte om dit te ontdekken en er naar te leven. En dat is leuk! Tegelijkertijd levert het ook vragen naar mezelf op. Waarom vind ik deze dingen nou precies belangrijk? En waar komt dat vandaan? Vragen die ik mezelf stel uit nieuwsgierigheid.

Maar er is ook een vraag uit pure noodzaak: wat heeft er prioriteit? In mijn geval gaat het leven naar wat ik belangrijk vind namelijk gepaard met een verandering in ritme. De nieuw gevonden tijd in de ochtenden vind ik heerlijk en is ondertussen bijna heilig, maar dat betekent dat je in de avond tijd inlevert. Of slaap.

Juist ja. Ik heb er af en toe nog een beetje moeite mee om mijn belangrijke zaken in mijn dag van 24 uur te passen. De gedachte dat één avond een uurtje later naar bed best kan, komt iets te vaak voor. Van een paar avonden op rij een uurtje later naar bed blijk ik me niet fitter te gaan voelen. Om over de wallen nog maar te zwijgen. Hoog tijd om mijn prioriteiten duidelijk te krijgen en verstandigere keuzes te maken dus.

Nadat ik morgen drankjes heb gedaan met collega's.

Voorzie ik zo maar dat ik dinsdag, woensdag en donderdag de tweede helft wel af wil zien.

Maar ik kan volgend weekend best slapend door brengen. Ik word tenslotte ook een jaartje ouder.Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Instagram
Follow
Mailinglist
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl