Hallo,

Leuk dat je hier bent! Ik ben Yvonne. Begin 30, PhD student, sportief, doe een poging tot muzikaliteit en gezond leven en blog over de dingen die me bezig houden. Wees welkom en voel je vrij om te reageren.

Zoekende

Het vooruitzicht van meer vrije tijd, meer ruimte voor spontane acties, voor vrienden, maakte me blij. De lege agenda, de tijd om dingetjes in huis te doen en te doen wat ik wil maken me nog steeds blij. Maar het is wel even wennen. 

Ik was tot acht maanden geleden gewend aan zaterdagen in een sporthal, zondagen met de liefde. Het wegvallen van het volleyballen werd misschien zelf stiekem juichend ontvangen door de liefde en de vrijgekomen tijd werd dus ook moeiteloos opgevuld. Zo af en toe stribbelde ik tegen en had ik de zaterdag voor mezelf, die dan vooral opging aan wassen en stofzuigen. Mijn tijd voor mezelf in de vorm van volleyballen werd vervangen door tijd samen en klusjes toch niet bepaald tot de favorieten horen.

Blij word ik er dus van. Van die legere agenda. Ik heb tijd voor mezelf en kan lekker klussen in huis, een cursus volgen, wat ik maar wil. Maar dat is dus nog wel even een dingetje; wat wil ik nou eigenlijk? Weer volleyballen ja, maar dat kan nog even niet. Een naaicursus volgen, maar die hebben wachtlijsten. Mijn huisje leuker maken en dat doe ik ook, maar dan wel in stukjes van een kwartier tot een half uur en niet te veel op een dag.

Natuurlijk zijn er zat dingen die ik kan doen. Die ik ook nu kan doen. Ik moet alleen nog even uitzoeken wat ik precies wil. Dus het lijstje met dingen die ik dit jaar wil doen is aangevuld en de komende tijd ga ik om me heen kijken en dromen over wat er allemaal kan en wat ik allemaal wil. Aan de ene kant voelt het een beetje verloren, maar eigenlijk is het vooral heel erg leuk om me te bedenken welke kanten van mezelf ik wil ontwikkelen en welke uitdagingen ik aan wil gaan.Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Instagram
Follow
Mailinglist
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl