Hallo,

Leuk dat je hier bent! Ik ben Yvonne. Begin 30, PhD student, sportief, doe een poging tot muzikaliteit en gezond leven en blog over de dingen die me bezig houden. Wees welkom en voel je vrij om te reageren.

Lichtpuntjes

Een fysio die drie weken op vakantie is en (dus) stilstand in plaats van vooruitgang, de start van een nieuw volleybalseizoen, de plannen voor een vakantie waar je niet op mee gaat. Het is een beetje veel zo allemaal tegelijk. Confronterend. Frustrerend.

De fysio is terug en de vooruitgang daarmee ook. Ik heb plots centimeters meer bewegingsvrijheid. Ik kan een staart midden achterop mijn hoofd maken. Mijn was ophangen op mijn rekje aan de deur. Het klinkt waarschijnlijk als helemaal niets, maar het is vooruitgang. Veel ook zo ineens.

Ik bouw mijn uren werken steeds meer op en zo langzamerhand heb ik mijn eigen project weer in de hand. Ik heb nog wel te weinig tijd om alles wat ik wil doen af te krijgen, maar het lukt me redelijk om dat te accepteren.

Afgelopen vrijdag sportte ik voor het eerst sinds de operatie. Aangezien hardlopen voorlopig nog niet lijkt te kunnen ging ik overstag en schreef me in bij een sportschool. Fietsen kan namelijk wel en spinnen, zij het voorzichtig met het staan, dus ook. Dus volgde ik vrijdag braaf de instructies op van de enthousiaste man rechts onderin het scherm terwijl ik virtueel de Teide op fietste. Zoekend naar herkenningspunten en herinneringen van mijn laatste vakantie. Heel leuk vind ik het nog niet, maar het is fijn om in beweging te zijn en ik kan de frustratie er in kwijt.

De vakantie en het volleyseizoen, daar baal ik nog onverminderd van. Maar ik heb in ieder geval weer een stijgende lijn gevonden in mijn herstel, dus ik zie weer lichtpuntjes en daar probeer ik maar zo veel mogelijk van te genieten.Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Instagram
Follow
Mailinglist
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl